SILA KLIK GAMBAR

 

================================
KUCING SUKA ????, SEMUT & LIPAS MATI
================================

“Bagus betul Smart Keyler ni. Semut yg ada dah mati..lepas tu semut memang dah tak datang dah kat tempat saya sembur. Lipas lalu pun jadi pening2 terus mati.. Senang keje saya macam ni.. SANGAT-SANGAT PUAS HATI la.Produk ni saya rekomenkan sangat kepada semua utk hapus, cegah&halau serangga-serangga di rumah, ofis tak pun dalam kereta.
~ Puan Ana, kakitangan awam.
.
✆✆ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ✆✆

KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”
KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”
KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”

======================
PRODUK SMART KEYLER
=======================
Izinkan kami perkenalkan SMART KEYLER ini;
Direka dengan idea innovasi yg tinggi sejak 2013 lagi bagi membantu ibubapa menghapus, menghalau dan mencegah serangga-serangga daripada menyerang rumah&memusnahkan barang peribadi anda. Yang paling utama Smart Keyler diperbuat daripada bahan ORGANIK seperti serai wangi dan TAK BERACUN.
.
Ianya dicipta untuk bantu;
 HAPUS SERANGGA
 HALAU SERANGGA
 CEGAH SERANGGA
*Serangga seperti semut, lipas, anai-anai, kerengga, nyamuk, pepijat, lalat, kutu
.
Ramai ibu-ibu yang SUKA SANGAT dengan produk ini. Mana taknya, mereka seronok bila melihat rumah, kereta mereka bersih dan bebas daripada serangan serangga. Smart Keyler juga boleh digunakan pada pokok utk menjadikan tanaman anda lebih sihat&bebas daripada serangga perosak.
======================================
*BAGAIMANA SMART KEYLER MEMBANTU ANDA??*
======================================
.
LANGKAH 1: Anda GONCANG dahulu sehingga larut sebatian putih di bawah tapak botol
.
LANGKAH 2: PUSING muncung botol samada spray atau stream
.
LANGKAH 3: SEMBUR pada tempat laluan serangga. Jangan lap tempat semburan dengan air.
.
MUDAH SAJA PENGGUNAANNYA!
.
Keluarga PUAN pasti suka sangat bila rumah, kereta bersih dan tak ada lagi serangga yang lalu lalang sehinggakan ada yg menjerit ketakutan.
.
========================================
DENGAN SMART KEYLER, BANYAK FAEDAHNYA!
========================================
.
 Anda JIMAT WANG kerana produk ini SANGAT BERKESAN
.
 Rumah dan kereta anda BERSIH serta BEBAS daripada serangan SERANGGA.
.
WATER BASED dan TIDAK BERACUN pada kanak-kanak kerana diperbuat daripada serai wangi
.
SELESAI masalah kutu di kepala anak-anak
.
 TAK PERLU menjerit KETAKUTAN bila ada lipas yg berterbangan dan lalu lalang.
.
 SELESAI masalah anai-anai yg memusnahkan barang peribadi anda
.
 Pokok jadi SUBUR dan SIHAT kerana bebas daripada serangga perosak
.
 KURANG masalah sawang labah-labah di rumah
.
SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA
.
✆✆ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ✆✆

KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”
KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”
KLIK SINI–> WHATSAPP “SK”

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •